Nastanitev

Pri Požarju

Če se boste odločili za krajše jahalne počitnice, boste prenočili na ekološki turistični kmetiji ”Pri Požarju” v vasi Bač. Kmetija razpolaga s šestimi dvoposteljnimi sobami s kopalnico in lastnim vhodom. Vse sobe so čiste in udobne.

Zajtrk in večerja sta postrežena na kmetiji. Kosilo je na voljo v raznih gostilnah in restavracijah v okolici. Uživali boste lahko v domači hrani in lokalnem vinu. Večina jedi je mesnih, obstaja pa tudi možnost priprave vegetarijanskih obrokov.

B&B Trnje

Za daljše osemdnevne jahalne počitnice boste prenočili v  B&B Trnje, ki nudi dve dvoposteljni in eno triposteljno sobo z lastnim vhodom in kopalnico, ki je včasih ločena od sobe. Vse sobe so čiste, udobne in ponujajo prelep razgled na polja in vrtove. Vaša gostitelja Zvone in Liza sta prava ljubitelja konjev, zato boste v BB-ju lahko uživali v čudovite fotografije konjev.

B&B  ponuja samopostrežni zajtrk z zelo bogato izbiro kruha, domačih marmelad, sirov, medu, jogurta in kosmičev, čajev in kave. Kosilo in večerja sta na voljo v raznih gostilnah in restavracijah v okolici. Uživali boste lahko v domači hrani in lokalnem vinu. Večina jedi je mesnih, obstaja pa tudi možnost priprave vegetarijanskih obrokov.